musiq
 

SACRED REICH

 
Brak zdjęcia
NAZWA
Sacred Reich
UTWORZONO
1986
DZIAŁAŁ
od 1986 do 1999
CZŁONKOWIE
GATUNEK
WYTWÓRNIE
Hollywood, Metal Blade
ID WYKONAWCY
17988
DOROBEK ARTYSTYCZNY
 

ALBUMY

Still Ignorant Live - Sacred Reich Still Ignorant Live 1997   CD  
Heal - Sacred Reich Heal 1996   CD  
Independent - Sacred Reich Independent 1993 Produkt polecany CD  
American Way - Sacred Reich American Way 1990 Produkt polecany CD  
Surf Nicaragua - Sacred Reich Surf Nicaragua 1988   CD  
Ignorance - Sacred Reich Ignorance 1987 Produkt polecany CD  

Legenda:
Koszyk - dodaj do koszyka
Polecany - produkt polecany przez użytkowników musiq.pl

 
 
WASZYM ZDANIEM
3 komentarze
Autor:
muł [2010-08-10] słucham sobie The American Way i nic a nic się nie zestarzało - grzeje jak Stolicznaja.
henrick [2009-09-29] ehhh cudowny thrash metal
qbar [2006-03-01] Zespół założony w 1985 w Phoenix przez: Phil Rind(bas), Jeff Martinek(gitara), Jason Reiney(gitara), Greg Hall(perkusja).

Zadebiutowali rok póżniej demem "Draining You Off All Life".
Jedni z pionierów amerykańskiego trash metalu lat osiemdziesiatych.
AMERICAN WAY ich drugi LP wraz z Masters Of Puppets(Metallica), Reign in Blood(Slayer) czy
Practice what your preach(Testament)
to klasyki gatunku.

Dyskografia:
IGNORANCE Metal Blade 1987
SURF NICARAGUA Metal Blade 1988
LIVE AT THE DYNAMO 1989 Roadracer
THE AMERICAN WAY 1990 Metal Blade
INDEPENDENT 1993 Pony Canyon
HEAL 1996 Metal Blade
STILL IGNORANT LIVE 1997 Metal Blade
 
 
 
musiq.pl
 © 2003-2008   Zastrzeżenia Prawne   Linki